'Waarom eet ze nou niks?!'

...is wat ik tegen mijn man zei toen ons dochtertje Akira 1,5 jaar oud was. Ik had uren in de keuken gestaan op mijn enige vrije dag, om vervolgens 's avonds als ik thuis kwam van werk te moeten horen dat er 3 happen van gegeten waren. Ik werd GEK! Dat moet anders dacht ik. En zo begon mijn avontuur. Ik had als huisarts al langere tijd het idee om meer met voeding te gaan doen. Ik vond het namelijk best gek dat wij hier niks over leerden in de geneeskunde opleiding. Nu ik een kind had kwam het allemaal zo mooi samen; ik wilde kinderen gaan helpen om
gezond te eten. Ik werd kindervoedingscoach. 


- Zomaar iets roepen zonder de wetenschap er op na te slaan. Als ik iets niet weet benoem ik dit en zoek ik het voor jullie uit!

ik hou niet van:

- De 80/20 regel. Meestal voedzaam eten maar af en toe een simpele tosti. Het moet wel een beetje leuk en haalbaar blijven hè ;)
- Voeding verbeteren voor een gezonde huid NAAST bijvoorbeeld een eczeem-behandeling. Er valt zo veel winst te behalen!!

Ik geloof IN:Mijn naam is Joske en naast Huisarts ben ik sinds kort ook Kindervoedingscoach. Sinds de komst van mijn eerste dochtertje ben ik me nog meer gaan realiseren hoe belangrijk voeding is en heb ik ook ervaren dat het helemaal niet zo makkelijk is om gevarieerd te eten met een kieskeurig peutertje. Zeker in combinatie met een druk (werkend) leven. 

Vanuit deze gedachte heb ik Youngfoodsteps opgericht waarmee ik ouders en kinderen stap voor stap wil begeleiden naar een optimaal gezond voedingspatroon. 


Een paar van mijn favoriete producten

Nakd - Dadelreepjes.

Fingerlicking good!

Terra Sana - 100% Pindakaas.

Rude Health - Boekweitcrackers. 

My Favorite Things

Sunshine. Wayfarers kickstarter semiotics, quinoa godard dreamcatcher hexagon pop-up hoodie.

Ice cream. Microdosing gochujang keffiyeh salvia. Hoodie knausgaard art party.

my guilty pleasure

Photos! Hashtag fashion axe palo santo fanny pack, ramps cornhole messenger bag asymmetrical.

laten we kennismaken

Ben jij klaar om je kind een gezond voedingspatroon aan te leren maar weet je niet hoe? Heb je gewoon een vraag? Neem vooral contact met me op en dan kijken we hoe ik jullie kan helpen. 

lijkt dit je wel wat?